Navigation close button

LUNCHMENU

LUNCHMENU
11:30 TOT 15:30

GEROOKTE BIEFSTUK11.50
MET PARMEZAANSE KAAS, PIJNBOOMPITTEN, TRUFFELMAYONAISE EN CHERRYTOMAAT
SPICY AUBERGINE13.50
EEN PANNETJE UIT DE OVEN MET AUBERGINE IN EEN PITTIG GEKRUIDE TOMATENSAUS EN FETA
CLASSIC CAESAR SANDWICH11.50
MET GEGRILDE KIP, LITTLE GEM, RODE UI, CROUTONS, CAESAR DRESSING, PARMEZAAN,
KNAPPERIGE BACON EN EEN HARDGEKOOKT EITJE
ZALM13.50
GEROOKTE ZALM MET HUISGEMAAKTE EIERSALADE, AVOCADO, COURGETTE, PROSCIUTTO DI PARMA EN EEN CRISPY TIJGERGARNAAL
BLTTA11.50
MET TRUFFELKAAS, BACON, GEMENGDE SALADE, TOMAAT, AVOCADO & HELLMANN’S MAYONAISE
STEAK SANDWICH13.50
GEGRILD RUNDVLEES OP EEN FOCACCIA MET RUCOLA, TOMATEN BRUSCHETTA, PARMEZAAN EN EEN HUISGEMAAKTE GORGONZOLA DRESSING
MADAME’KE10.50
BOERENTOSTI MET HAM, KAAS EN TAHIN DRESSING UIT DE OVEN MET EEN SPIEGELEITJE
RUNDVLEES KROKETTEN9.50
TWEE KROKETTEN OP BROOD GESERVEERD MET MOSTERD EN SALADE | 100% RUNDVLEES
HOLTKAMP GARNALEN KROKETTEN13.50
TWEE HOLTKAMP GARNALEN KROKETTEN OP BROOD GESERVEERD MET CITROEN TAHIN DRESSING EN SALADE

SALADES

CLASSIC CAESAR12.50
MET GEGRILDE KIP, LITTLE GEM, RODE UI,CROUTONS, CAESAR DRESSING, PARMEZAAN, KNAPPERIGE BACON EN EEN HARDGEKOOKT EITJE
GROENE GROENTEN13.50
MET HALLOUMI OF TIJGERGARNALEN, GROENE ASPERGE, KOMKOMMER, AVOCADO, COURGETTE, GRANAATAPPEL, RODE QUINOA, PIJNBOOMPITTEN EN WALNOOT MET EEN HUISGEMAAKTE CITROEN TAHIN DRESSING

TAART

A P P E L T A A R T3.95
MET SLAGROOM
WITTE CHOCOLADE CHEESECAKE4.50
MET FRAMBOZENCOULIS EN GRANAATAPPEL
CARROT CAKE4.50

SOEP

BIOLOGISCHE TOMATENSOEP7.50
MET EEN VLEUGJE ROOM